Kinderopvang Bestse Boefjes
 

Het dagritme bij Bestse Boefjes

Bij gastouderopvang Bestse Boefjes wordt er structureel een vaste dagindeling gehanteerd. Op deze manier hebben de kinderen ritme en regelmaat. De tijden hieronder zijn een richtlijn, soms loopt een dag anders.
Baby's hebben hun eigen schema zodat ze in hetzelfde ritme als thuis kunnen blijven.

 

07:00 - 09:00 uur: De kinderen worden gebracht en kunnen vrij spelen tijdens brengtijden. Kinderen die vóór 07:30 gebracht worden ontbijten mee. 
09:30 - 10:00 uur:  Het is tijd voor fruit, we eten vers fruit of een vers fruithapje. 
10:00 - 11:30 uur:  Tijd voor een activiteit. Dit kan variëren tussen; buiten spelen, wandelen, knutselactiviteit of een spelletje.
11:30 - 12:30 uur: De broodmaaltijd. Bij de boterham krijgen de kinderen melk/water/thee of eventueel een flesje, dit is bij elk kind verschillend en afgestemd op de wensen van de ouders.  
12:15 - 14:30 uur: De kinderen die in de middag nog even gaan slapen maken zich klaar. We lezen samen een boekje, daarna gaan ze naar bed (Met de ouders word vooraf besproken hoelang de kinderen slapen zodat ze hierin hun eigen ritme kunnen volgen). Voor de kinderen die niet naar bed gaan is er ruimte om even een rustige activiteit te doen.
14:30 - 14:45 uur: Zodra de kindjes wakker zijn eten we een tussendoortje met sap/water/thee.
14:45 - 16:00 uur: 
Er is tijd voor een leuke activiteit die elke dag kan wisselen.

Wanneer u als ouder/verzorger het graag anders ziet kan ik kijken wat er mogelijk is en aanpassen op uw kind. Denk hier bijvoorbeeld aan een bepaalde allergie ed. Hier wordt dan rekening gehouden. 

E-mailen
Bellen
Info